Angol fordítás

Angol fordítás DebrecenAngol fordítás, szakfordítások tapasztalt hivatásos angol fordító segítségével. A több éves tapasztalatunknak köszönhetően Ön első osztályú üzleti angol fordítást kap tőlünk. Fordító irodánk fordítói kitünően ismerik az amerikai és angliai angol jellegzetességeit, különbségeit. A lehető legrövidebb idő alatt angolra fordítjuk üzleti levelezését, céges dokumentumaikat, marketing és üzleti levelek fordítása, prezentációk, meetingek, minutek fordítása, céges weboldalak, honlapok és más szakmai riportok, anyagok gyors és precíz fordítása angol nyelvre Debrecenben.
Angol műszaki fordítás, kézikönyv, gépkönyv, használati utasítás fordítása, műfordítás, könyv fordítása angolra, filmfordítás gyorsan és kedvező árakon. Magyar angol fordítás olcsón, professzionális fordítás angolról magyarra, fordítóiroda önéletrajz fordítást vállal rövid határidővel – Bilingua Debrecen.

Azonnali árajánlatért kérjük küldje át nekünk a szöveget e-mailben a glajtos@yahoo.com email címünkre, s mi hamarosan megküldjük Önnek az ajánlatunkat.

Kiterjedt fordítói bázisunknak köszönhetően képesek vagyunk akár nagyobb terjedelmű, akár több száz oldalas szöveget néhány nap leforgása alatt angolra fordítani. Angol magyar vagy magyar angol fordítás Debrecenben, elérhető árak, barátságos kiszolgálás, megbízhatóság, precizitás és a határidők betartása, ez az ami a leginkább jellemzi a Bilingua fordítóiroda tevékenységét Debrecenben. Szakmai angol fordítás, beérkezett levelek fordítása angolról magyarra gyorsan és szakszerűen. Angolfordítás elérhető árakon!

Tegyen minket próbára Ön is, angol fordításban otthon vagyunk!

Hogyan rendelhet angol fordítást?

Küldje át a fordítandó szöveget e-mailben a glajtos@yahoo.com címre s mi hamarosan elküldjük Önnek az árajánlatunkat. Miután Ön azt visszaigazolta elkészítjük a fordítást. Közben megadjuk számlaszámunkat, melyet a CIB Banknál vezetünk és oda befizetheti a fordítás díját. Ha ez megtörtént mi máris küldjük a kész fordítást vissza emailben és postázzuk a számlát a megadott címre. Céges fordítások esetén elküldjük a számlát és 8 napon belül történik a fizetés. Alacsony angol fordítás árak Debrecen városában.

Miért érdemes a Bilinguára bízni az angol fordításokat?

Mert cégünk csak hivatásos szakfordítókkal dolgozik együtt, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a fordítás, szakfordítás és tolmácsolás területén. Fordítóink állandóan képzik magukat, hogy lépést tudjanak tartani az új technológiákkal, ez főleg az internetes kifejezések, a weblapok lokalizációja kapcsán követhető nyomon, ahol évente megjelennek új kifejezések, terminusok. Hivatalos fordítás magyarról angolra Debrecen területén.

Határidők betartása – büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt közel 10 év alatt még mindig sikerült betartanunk a határidőket, a fordításokat a megadott időpontig átadtuk.

Alacsony árak – mivel nem vagyunk áfa fizetők ezért nálunk a fordítás díjára nem jön áfa, így az 27 százalékkal olcsóbb, mint a legtöbb fordító iroda esetében.

Rugalmasság – fordítóink a hét minden napján dolgoznak, szombaton, vasárnap, de akár még a ünnepnapokon is, hogy Ön minél előbb kézhez kaphassa a fordítást.

Ügyfél orientáltság – minden kérésnek megpróbálunk eleget tenni, legyen az bármilyen sürgős vagy nehéz feladat. Ha nem tudunk Önnek segíteni akkor is megpróbálunk találni valakit, aki segíthet Önnek, legyen az egy másik fordító iroda vagy szakfordító.

Magyar-angol, angol-magyar fordítások készítése Debrecenben, alacsony árak, gyors fordítások, rugalmas hozzáállás és több éves szakmai tapasztalat – Bilingua Fordítóiroda Debrecen.

Részletekért hívjon minket most a 06 30/21 99 300 számon!