Német fordítás

Német fordítás készítéseNémet fordítás Debrecenben tapasztalt magyar-német szakfordító által rövid időn belül.

A Bilingua fordító iroda büszke rá, hogy a német fordítások terén magas minőséget és alacsony árakat tud Önnek nyújtani. Megrendelőink között voltak eddig hazai de osztrák, német vállalkozások is, akiknek fontos volt, hogy rövid határidővel visszakapják a fordítást.

Amit gyakran fordítunk: 

  • erkölcsi bizonyítvány
  • diploma, oklevél
  • érettségi bizonyítvány, okj-s bizonyítvány
  • anyakönyvi kivonatok (házassági, születési)
  • igazolások
  • céges iratok (cégkivonat, aláírásminta)
  • számla, adóigazolás

Német fordítás árak

A hivatalos német szakfordító kollégáink segítenek Önnek szót érteni nyugati szomszédainkkal, legyen szó Ausztriáról, Németországról vagy Svájcról, Ön mostantól bármilyen üzenetet el tud juttatni üzleti partnereihez ezekben az országokban.

A német-magyar fordítás menete:

1. küldje át nekünk a lefordítandó szöveget, ezt megteheti e-mailben a glajtos@yahoo.com email címre, vagy kitöltheti az oldal jobb oldalán található néhány mezőt és csatolja a szöveget. Irodánk képes többféle formátumot kezelni, legyen az .doc, .docx, .xls, .pdf vagy .ppt. Német szövegek és szakszövegek fordítása szakszerűen és gyorsan Debrecenben.

2. mi megküldjük rá az árajánlatunkat, ha Ön ezt elfogadja, akkor elkészítjük a fordítást, majd átküldjük Önnek mailben vagy levélben és postázzuk a számlát a megadott címre.

3. Ön rendezi a fordítás díját befizetéssel a CIB Bankba vagy átutalással.

Német szakfordításAmit vállalunk német nyelven:

Hivatalos német fordítások készítése

Fordító irodánk az Ön kérésére záradékkal és bélyegzővel látja el a lefordított dokumentumot és igazoljuk, hogy az tartalmát tekintve mindenben megegyezik az eredeti szöveggel. Az ilyen hivatalos fordítást a legtöbb hatóság vagy hivatalos szerv elfogadja Magyarországon, ha Önnek bármi kételyei lennének, akkor érdemes megkérdezni tőlük előre, hogy ragaszkodnak e az OFFI által készített hiteles fordításhoz, vagy hivatalos fordíttás is elfogadható.

A fordítást minden esetben több éves tapasztalattal rendelkező szakfordítók készítik, akik minden esetben betartják a megadott határidőket. Németfordítás gyorsan és olcsón.

Fordítói titoktartás

Irodánk az összes dokumentumot a legnagyobb titoktartás mellett kezel és dolgoz fel, harmadik fél számára az átadott iratok elérhetetlenek mind a fordítás idején, mind a jövőre nézve. Mivel számos vállalat pénzügyi mérlegeit és bizalmas információit is mi fordítjuk, ezért fontos, hogy diszkrétek legyünk és tudjunk üzleti titkot tartani. Az átküldött leveleket, üzleti dokumentumokat csak mi látjuk és a hatékony vírus elleni védelmünknek köszönhetően ki van zárva az információ eltulajdonításának a lehetősége a fordító irodánkból.

Német és svájci partnerirodák

Irodánk több német és svájci fordító irodával együtt működik, melyek főleg Zürich, München, Stuttgart, Frankfurt és Berlin városaiban találhatók, de van partnerünk Würzburg, Köln és Passau városában is, illetve az ausztriai Salzburgban is.

Minőségi magyar-német és német-magyar szakfordítás és lektorálás, fordítás németre gyorsan és olcsón!

Megbízható fordítások több mint 40 nyelven elérhető árak mellett, rövid határidős fordítások felár nélkül, Bilingua fordítóiroda Debrecen, weblap, website fordítás gyorsan.

Részletekért hívjon minket most a 06 30/21 99 300 számon!