Mongol fordítás

Hivatalos mongol fordító és tolmácsHivatalos magyar-mongol fordítás, mongol anyanyelvi fordító segít Önnek a mongol nyelv területén, gyors fordítás kedvező árak. Hazánkban nagyon kevesen vannak, akik anyanyelvi szinten beszélik a mongolt és a magyart is, ezért kívánunk mi Önnek segíteni. A debreceni Bilingua fordítóirodánál sok nyelvet beszélünk, ezt már korábban is elmondtuk, de most szeretnénk még inkább kihangsúlyozni. Mongol fordítás, szakfordítás, tolmácsolás versenyképes árak mellett, hívjon most és mondja el, mire van szüksége.

Anyanyelvi magyar mongol fordítás készítése különböző területeken, üzleti és gazdasági fordítás, mongol jogi fordítás, szerződés fordítás, egészségügyi vagy orvosi fordítás, webshop lokalizáció, hivatalos dokumentumok, okmányok fordítása mongolról magyarra vagy magyarról mongol nyelvre.

A mongol fordítás ára: 2.40 Ft / bruttó karakter 

(erre nem jön áfa, mivel áfa mentesek vagyunk).

Magyar mongol fordításA mongol nyelv jellegzetességei

A mongol nyelvet jelenleg mintegy öt és fél millió ember beszéli Mongólia területén, Észak-Oroszországban és Észak-Kína bizonyos részein, illetve Kirgizisztán területén. A mongol nyelv a mongol nyelvcsaládba tartozik és a legismertebb a halha dialektus. Jelenleg az orosz fordítások esetén is alkalmazott ciril betűket használják, de korábban használtak latin írást is, azt megelőzően pedig a tradicionális mongol betűkkel írtak.

Mongólia

A lakosság mintegy 40 százaléka a fővárosban, Ulánbátorban él. Mongólia területén különböző nomád birodalmak jöttek létre, majd 1206-ban Dzsingisz Kán megalapította a Mongol birodalmat. A XX. század elején Mongólia orosz fennhatóság alá került, majd az 1920-as években megalakult a Mongol Népköztársaság.

Tipikus mongol jurtaA demokrácia 1990-ben köszöntött be, két évvel később pedig elfogadták az új alkotmányt, azóta a piacgazdaság jellemző az országra. Bár a fővárosnak, Ulánbátornak közel másfél millió lakosa van, a következő két legnagyobb város, Erdenet és Darkhan már csak mintegy 150 ezer lakossal büszkélkedhetnek.

A Bilingua Fordítóiroda segít Önnek a mongol nyelvvel kapcsolatban, minőségi mongol szakfordítás Magyarországon élő mongol fordítóktól, akik mindent megtesznek azért, hogy Ön a legrövidebb idő alatt a legjobb fordítást kapja kézhez.

Áraink talán a legalacsonyabbak a hazai piacon, ezt részben az áfa mentességünk, részben pedig az üzletpolitikánk következménye, miszerint a hosszú távú célunk, hogy a versenyképességünket a fogyasztói elégedettség növelésével emeljük.

Tolmácsolás mongol nyelven

Anyanyelvi mongol tolmács segít Önnek személyesen vagy telefonon az ország egész területén. Fordítás, tolmácsolás, szakfordítás, weboldalak fordítása. Mivel a mongol nyelv elég ritka és Magyarországon kevesen beszélik, ezért büszkék vagyunk rá, hogy a Bilingua ebben is tud Önnek segíteni, és mindezt olyan árak mellett, melyek a földön járnak.

Mongol szinkron vagy konszekutív tolmácsolás az egész ország területén, konferencia tolmácsolás, üzleti tárgyalás, cég látogatás tolmácsolás mongol nyelven bárhol az országban előzetes egyeztetés után. Minél több információval tud szolgálni a tárgyalás, konferencia témáját illetően a tolmácsunk annál jobban fel tud készülni és annál simábban fog lezajlani a tárgyalás Ön és az üzleti partnere között.

Lektorálás mongol nyelven

Anyanyelvi mongol fordító és tolmács segít Önnek a mongol szöveg kijavításában, ellenőrzésében, lektorálásában, s mindezt rövid idő alatt és elérhető árak mellett. Mongol nyelvi lektorálás, s nem lesz több hiba a szövegben.

Tegyen minket próbára Ön is!

Részletes információért a mongol fordítás kapcsán hívjon minket most a 06 30/21 99 300 számon!