Weboldalak, honlapok fordítása

Weboldalak fordításaWeboldalak, honlapok forditása, webshop lokalizáció angolra vagy más nyelvekre, app lokalizáció 36 nyelven, gyorsan.

Globalizálódó világunkban egyre több vállalkozás érzi szükségét, hogy nyisson a külföldi piacok felé, akár terméket gyárt, akár valamilyen szolgáltatásokat nyújt.

Egy jó weboldal sok mindent elárulhat a cégünkről, de az információ szolgáltatáson túlmenően üzletet is generálhat, hála a mostanra oly divatos keresőmarketing, vagy angol nevén SEO sikereinek.

SEO-barát weboldal fordítás

Mostanra mindenki tudja, hogy nem elég, ha van egy szép oldalunk, látogatók is kellenek, s ha lehet, akkor olyan látogatók, akik vásárolnak is. A konverzióról egy sor tanulmány született már, az Amazon hemzseg az ilyen könyvektől, s a nagy versenyben tényleg nem mindegy, hogy miként épül fel az oldalunk.

Honlap fordítás angolra

Az angol fordítás nem kimondottan az angol ügyfeleket hivatott megcélozni, de köztudott, hogy a világon nagyon sok ember beszéli az angolt valamilyen szinten, ezért ha Európában egy nyelvre szeretnénk lefordíttatni a magyar weboldalunkat akkor az legtöbb esetben lehet az angol.

Az a tény, hogy tőlünk nyugatra, Ausztriában, vagy Németországban az emberek már az általános iskolában is angolul tanulnak és az internet használatával az angol nyelv az egész világon jelentős mértékben elterjedt csak megerősíteni látszik azt a feltételezést, hogy egy angol weboldal nagy számú látogatót hozhat a cégünknek, vállalkozásunknak.

WordPress és Shopify oldalak fordítás angolra, németre, szlovákra, románra és 26 nyelvre. Drupal és Joomla alapú honlapok hatékony fordítása, hogy Önnek még több látogatója legyen.

Az anyanyelvű weboldalak jobban teljesítenek!

Az egyik jeles európai egyetemen folytatott tanulmány szerint az internetes felhasználók vásárlási hajlandósága jelentős mértékben megnő, ha a weboldalt az anyanyelvükön olvashatják. Ezért is nagyon fontos, hogy komolyan vegyenek minket, s hogy befogadókká váljanak a termékeinket, szolgáltatásainkat illetően.

Egy másik pozitívum, amit az angol nyelvű weboldallal kapcsolatban meg kell említenünk, hogy a felhasználók egy pillanat alatt megítélik, hogy cégünk mennyire komoly vagy sem, elég ha az oldal jobb felső részére pillantanak, s ha nem látják ott a jól ismert angol és német zászlókat, akkor egyből azt hihetik, hogy mi csak magyarul beszélünk és eszünkben sincs a világgal üzletelni, hiszen talán mi sem hiszünk a termékünk, szolgáltatásunk létjogosultságában igazán.

Website fordítás Debrecenben

Egy szó mint száz, legyen bármilyen terméke, szolgáltatása az Ön cégének, vállalkozásának, az angol nyelvű weboldal elkészítésével ártani biztos nem fog a cége hírnevének, imázsának.

Sok helyről hallottuk már vissza, hogy mihelyst elkészült egy angol weboldal, megkezdődhetett a külföldi marketing kampány, mehettek az online hirdetések, keresőoptimalizálás.

Hiszen volt hova irányítani az embereket további információért, részletekért, míg egy magyar nyelvű weboldal esetén nem mondhatjuk el ugyanezt.

Weboldalak, honlapok fordítása angolra, németre, szlovákra, románra és más nyelvekre rövid idő alatt, versenyképes árakon.

Amiben nagy tapasztalatunk van:

  • weboldal fordítás
  • céges honlapok elkészítése angol nyelven
  • blogok, cikkek fordítása
  • német fordítás, lektorálás
  • szoftverek lokalizációja angolra, németre, szlovákra, románra
  • internetes tartalmak fordítása
  • webshop lokalizáció, internetes áruház tartalmának fordítása

Egy gyors árajánlatért kérjük küldje el weboldala linkjét e-mailben a glajtos@yahoo.com e-mail címre, mi megnézzük és hamarosan küldjük az árajánlatunkat. Weboldal forditás Debrecenben.

Tegyen minket próbára Ön is, hívjon most a 06 30/21 99 300 számon!