Hivatalos angol fordítás

Hivatalos angol szakfordítás készítéseHivatalos angol fordítás készítése gyorsan és elérhető árakon. Magyar angol és angol magyar fordítás a hét minden napján. 

A Bilingua Fordító iroda hatékony segítséget nyújt a nyelvi akadályok leküzdésében, s mindeközben Ön rengeteget spórolhat.

A Bilingua angol szakfordítói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és rendkívül gyorsan dolgoznak, néhány oldalas szöveget akár még aznap visszaküldünk Önnek. Az elmúlt években számos kisebb-nagyobb cég keresett meg minket angol szöveg fordítás kapcsán. Minden esetben igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt megfelelni az elvárásoknak.

Angol üzleti fordítás készítéseAngol fordító iroda

A Bilingua egy olyan fordítóiroda, amely elsősorban a hivatalos angol fordításokra specializálódott. Tevékenységünket különböző szakterületeken belül végezzük:

Angol üzleti fordítás

Üzleti levelezés fordítása, emailek, jegyzőkönyvek, riportok, tanulmányok, ajánlatkérés, prezentáció, word és excel fájl fordítása, pr és marketing szöveg fordítása angolra vagy angolról magyar nyelvre rövid idő alatt. Angol gazdasági fordítás, professzionális pénzügyi és számviteli angol fordítás Debrecenben. Mérlegek, eredménykimutatás, ábrák, rajzok, prezentáció, slide fordítása angol nyelvre. Makro- és mikroökonómiai fordítás angolra, pénzügytan, banküzemtan, banki papírok hivatalos angol fordítása.

Orvosi szakfordítás készítéseAngol orvosi szakfordítás

Angol orvosi és egészségügyi illetve gyógyszeripari szakfordítások készítése Debrecenben orvos szakfordítók segítségével. Betegtájékoztató, betegség leírás, használati utasítás, műszerleírás, gyógyszer leírás fordítása angol nyelvre.

Kórházi jelentések, orvosi szakvélemény, szakcikk, orvosi konferencia anyag fordítása angolra, zárójelentés, lelet és más egészségügyi és orvosi szakfordítás készítése. Az orvosi fordításhoz kapcsolódik még a biológiai és a kémiai fordítás is, illetve a genetikai és anatómiai fordítás is. Ezen kívül kereshet minket angol pszichológia szakfordítás és szociológiai szakfordítás kapcsán is.

Angol műszaki szakfordítás 

Hivatalos angol műszaki fordító segít Önnek a műszaki szövegek angolra fordításában.

Műszaki szakfordítóink nagyon precízek és odafigyelnek a részletekre, a műszaki területen belül amit gyakorta szoktunk fordítani:

  • használati utasítás fordítása angolra
  • kezelési utasítás, felhasználási utasítás fordítása
  • termékleírás fordítása angolra, játék leírás fordítás
  • berendezés és gép specifikáció, műszer specifikáció fordítása angolra
  • angol ipari fordítás, műszaki és mérnöki szövegek, rajzok, tervek fordítása angol nyelvre
  • pályázat, szabadalom, licensz fordítása angol nyelvre
  • weboldal, honlap fordítása 

Hivatalos, záradékkal, bélyegzővel ellátott angol fordítás készítése

Gyakoribb angol fordítások:

A hivatalos angol fordítást megrendelheti telefonon vagy emailben.

Hívjon minket most a 06 30 / 21 99 300 számon!