Motivációs levél fordítása

Motivációs levél fordítása angolraCV, önéletrajz és motivációs levél, vagy más néven kísérő levél fordítása magyarról angolra rövid idő alatt, Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, irodájából. 

Rendelje meg a motivációs levél és önéletrajz fordítást angolra vagy más nyelvre az interneten keresztül. Nem kell mást tennie, csak átküldi nekünk emailben a már megírt szöveget, mi küldünk rá Önnek egy árat, s mihelyst megerősítette a fordítást mi máris nekilátunk a munkának és küldjük vissza az angol CV-t vagy motivációs levelet.

A motivációs levél fontossága

A legtöbb munkaadó szereti azt látni, hogy Ön komolyan gondolja, hogy nekik dolgozzon, ezért nem csak egy sima életrajzot kérnek, hanem szeretnék, ha meg is indokolná, hogy miért Ön a legalkalmasabb jelölt a pozícióra illetve, hogy miért szeretne ott dolgozni, milyen személyes ismeretei vannak a céggel kapcsolatban és mit vár el a munkaadótól.

Ezek mind nagyon fontos kérdések, amelyeken érdemes elgondolkodni, mielőtt egy munkahely mellett döntünk.

CV fordítás angolraMiért bízza ránk a kisérő levél fordítását?

A kísérő levél vagy motivációs levél többet elárulhat rólunk mind a CV, ez a kettő nagyon fontos, s biztosak lehetünk benne, hogy egy állásinterjúra csak akkor kapunk meghívót, ha ezek rendben voltak, tetszettek a HR osztályon dolgozó munkatársaknak. Nagyon fontos ezért, hogy az Önéletrajz és a motivációs levél mind formáját, mind tartalmát tekintve nagy odafigyelésről és precizitásról tanúskodjon.

Ezért javasoljuk Önnek, hogy fordíttassa le velünk a motivációs levelét, hiszen szakfordítóink több éves tapasztalata a garancia rá, hogy az olyan angolsággal fog “szólni”, hogy a leendő munkaadója örömmel olvassa majd. Ne bízza a jövőjét a véletlenre. Most nem engedheti meg magának, hogy hibázzon, hiszen néhány apróbb nyelvtani hiba mindennek a végét jelentheti, s a munkakeresése hamarabb véget érhet, mint elkezdődött volna.

Kik fordítják a motivációs levelet angolra?

Szakfordítóink több évig éltek Angliában vagy Amerikában és legalább öt éves fordítói tapasztalattal rendelkeznek. A gyors fordításnak köszönhetően Ön akár már másnap visszakaphatja a kész angol szöveget, vagy ha délig megrendeli, akkor még aznap este visszaküldjük Önnek. Áraink rendkívül kedvezőek és igyekszünk minél jobb pozíciót kivívni magunknak, ezért a Bilingua fordítóiroda Debrecenben rendkívül alacsony árak mellett fordít magyarról angolra és más nyelvekre egyaránt.

A sima és a szakfordítások mellett természetesen hiteles vagy hivatalos angol fordításban is tudunk segíteni. Ilyenkor irodánk pecséttel és tanúsítvánnyal igazolja, hogy a fordítást mi készítettük el, s annak szövege mindenben megegyezik az eredeti magyar nyelvű okirat szövegével.

Legkeresettebb szolgáltatásaink

Irodánkat megtalálja Debrecenben és Budapesten, de az internet kínálta lehetőségeket kihasználva az egész ország területéről megrendelheti fordítását e-mailben a glajtos@yahoo.com címen.

Részletekért kérjük hívjon minket most a 06 30/21 99 300 számon!