Használati utasítás és műszaki leírás fordítása

Műszaki fordítás készítéseHasználati utasítás és műszaki leírás fordítása angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz, ukrán, szlovák, cseh, román, horvát, szerb, lengyel, portugál és más nyelvek esetén.

Számos cég keres meg minket gépkönyv, beüzemelési útmutató, karbantartási útmutató vagy kezelési útmutató fordítás kapcsán. Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik a tervrajz, specifikáció, műszaki tanulmány és szabvány, minőségbiztosítási leírás, tűzvédelmi szabályzat és más műszaki vagy mérnöki dokumentum fordításában.

Számítástechnikai szöveg fordítása, software lokalizáció, weboldal fordítás, technológiai leírás fordítása, építési dokumentáció, gyártási dokumentáció fordítása, pályázat és minőségügyi kézikönyv fordítása angolra, németre, franciára, olaszra, szlovákra, spanyolra, horvátra, csehre, románra, ukránra vagy oroszra.

A Bilingua fordító iroda mindig igyekszik a megrendelő igényeit szem előtt tartva készíteni el a fordítást, minőségi műszaki fordítás készítése több, mint 25 nyelven viszonylag rövid idő alatt.

Mérnöki és műszaki fordítás készítése angol és más nyelveken

A műszaki fordítást nem csak ipari berendezések és karbantartási kézikönyvek, gépkönyvek esetén kell elképzelni, de készítünk játék használati utasítás fordítást, termék leírás fordítást, vegyipari és gépipari fordítást, dohányipari, faipari, cementipari és kohászati szöveg fordítást is.

Amivel mostanában szintén sokat foglalkoztunk az az élelmiszeripar és a könnyűipar, illetve az ezekhez kapcsolódó környezetvédelmi és biztonságtechnikai, tűzvédelmi szabályok, szövegek fordítása.

A Bilingua fordító iroda tisztában van vele, hogy a hosszú távú siker érdekében mindent el kell követnünk, hogy a megrendelőink elégedettek legyenek, ezért nagyon rugalmasak vagyunk, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is dolgozunk és igyekszünk Önnek a megrendelt fordítást a legrövidebb idő alatt visszajuttatni irodájába.

A szöveget általában a forrás fájl formátumában adjuk vissza, de lehetőség van pdf vagy más formátum elkészítésére is felár nélkül.

Részletes tájékoztatásért hívjon most a 06 30/21 99 300 számon!