Ipari tolmácsolás professzionális tolmácsokkal

Ipari tolmácsolás a Bilingua fordító és tolmács irodával

Tolmácsaink állnak az Ön rendelkezésére, ha ipari tolmácsolásra van szüksége, legyen az rövid távú vagy akár több hónapos projekt. ezen a téren is komoly tapasztalattal rendelkezünk. Angol szinkron vagy konszekutív tolmácsolás Debrecenben és az egész országban. Kérje árajánlatunkat most!

Ipari tolmácsolás esetén mit biztosít a Bilingua a megrendelő számára?

  • vezető tolmácsot, aki felkészíti a tolmácscsoportokat
  • tolmácsaink védőfelszerelését mi biztosítjuk
  • tolmácsaink nemcsak az elhangzottakat tolmácsolják, hanem akár írott szövegeket is fordítanak
  • folyamatosan készenlétben tartunk egy tartalék tolmácscsapatot arra az esetre, ha valamilyen nem várt helyzet adódik
  • kérésre a magyar felet tárgyalástechnikai tanácsokkal látja el vezető tolmácsunk

Tolmács munkatársainkról

Nemcsak a tolmácsolás fajtákkal szeretnénk Önt megismertetni, hanem tolmácsainkkal is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legkiválóbb, legfelkészültebb szakemberekkel dolgozunk. A Bilingua fordító és tolmács iroda tolmács munkatársai közel 40, többségükben európai nyelven tolmácsolnak. Hivatalos angol konferencia tolmács Debrecenben és más városokban, az Ön igénye szerint.

Ismerik a testnyelvet és természetesen alkalmazzák is. Alkalmazzák a szemkontaktust, mely alátámasztja a hitelességet. A megfelelő időben mosolyognak, ami fontos abból a szempontból is, hogy a hallgatóság bizalmát elnyerjék. Magabiztosak, úgy tolmácsolnak, mintha saját, személyes meggyőződésüket adnák elő, nem fűznek saját gondolatot az elhangzottakhoz, csak azt tolmácsolják, amit a beszélő mond.

Jegyzeteiket, konszekutív tolmácsolás esetén, nem egyszerűen felolvassák, hanem az előadás stílusának megfelelően előadják az elhangzottakat.

Beszédükben a tökéletességre törekednek: tiszta az artikulációjuk, helyesen hangsúlyoznak, a mondandónak megfelelően tagolnak, helyes légzéstechnikát használnak, illetve tisztán képzik a hangokat.

Kellemes megjelenésűek, kellemes hangszínük van, és mindig az alkalomhoz megfelelően öltöznek.

Részletes tájékoztató: 06 30 443 8082!