Önéletrajz, CV fordítás

Az angol önéletrajz mostanra egyre több állásinterjúhoz és pozíció megpályázásához elengedhetetlen követelménnyé vált, a gyors és elérhető árú angol CV fordítással, a precíz önéletrajz és kisérő levél fordítással a Bilingua Fordító iroda a diákok és állást keresők számára szeretne segítséget nyújtani.

Az évek során rengeteg életrajzot láttunk, és elmondhatjuk, hogy minden életrajzon más volt a fénykép, mások voltak az adatok, az iskolák, munkahelyi tapasztalatok, szaktudás. Ami viszont mindegyik önéletrajzban közös volt, az az a vágy, hogy a pályázó a curriculum vitae segítségével a legjobb munkát, pozíciót találja meg magának. Hivatalos angol fordítás készítése rövid idő alatt.

Az önéletrajz egy fontos dokumentum az ember életében

A CV egy nagyon fontos dokumentum az ember életében, ezért nem mindegy, hogy hogy néz ki, hogy van megszerkesztve és hogy helyesen van e írva, főleg ha idegen nyelven kell elkészíteni.

A legtöbb pályázónak nagy megmérettetésben van része ahol sok egyéb pályázóval kell “összemérnie az erejét” és nem engedheti meg magának, hogy néhány apró helyesírási vagy nyelvtani hibán bukjon el a jövője, hiszen az álláskeresésnél, interjúnál nagy a tét.

Az álláshirdetések esetén egyre többször kérnek az önéletrajz mellé még más dokumentumokat is, mint amilyen például az ajánlás (angolul reference vagy reference letter), motivációs levél (motivation letter) vagy kísérőlevél (cover letter).

Motivációs levél fordítása magyarról angolra gyorsan

A Bilingua tökéletesre fordítja a CV-jét, hogy jól sikerüljön az interjú

A Bilingua Fordítóiroda segítségével Ön felkészülten és maximális teljesítményt nyújtva mehet az állásinterjúra, nyugodt lehet, hogy az önéletrajza hibátlan angolul és, hogy az olyan szépen van fordítva, hogy aki olvassa egyből úgy fogja gondolni, hogy Ön kitűnően beszéli az angol nyelvet.

Mivel az önéletrajz fordítást sok esetben végzős diákok, tanulók kérik tőlünk, talán itt érdemes megemlíteni azt is, hogy a diplomamunkák fordításában is nagy tapasztalatunk van. De fordítottunk már prezentációkat, jelentéseket, beadványokat, vizsgatételeket és más oktatással kapcsolatos dokumentumokat is.

Az angol önéletrajz fordítás menete

Ön átküldi az életrajzát e-mailben a glajtos@yahoo.com címre word, pdf vagy valamilyen más számítógépes formátumban, mi pedig azonnal küldünk rá Önnek egy árajánlatot és megírjuk, hogy mikorra tudjuk elkészíteni azt (ez legtöbb esetben 24 órán belül szokott lenni, bár az sem ritka, hogy ha délelőtt megrendeli, akkor délután már Önnél is van az angol életrajz). Angol gyorsfordítás, szakfordítás Debrecenben, hívjon most és holnapra már Önnél is lehet a kész fordítás.

A megrendelést követően megadjuk Önnek a CIB Bankos számlaszámunkat, ahova befizeti a fordítás díját. Ha ez megtörtént írjon nekünk egy rövid mailt vagy smst, s mi már küldjük is a kész angol önéletrajzot.

Önéletrajz fordítás más nyelvekre

Az angol nyelven kívül más európai nyelvekre is tudunk életrajzot fordítani, mint például a német, cseh, spanyol, olasz, francia, román, orosz, ukrán, szlovák, holland.

Ezen nyelvek esetében a fordítás ideje egy kicsit hosszabb lehet, de azért mindent megteszünk azért, hogy Ön elégedett legyen.

Ne kockáztassa az állásinterjú sikerét, ne induljon útnak egy nyelvtanilag hibás CV-vel, mert többe kerülhet, mint azt gondolná. CV fordítás angolra, a Bilingua Fordítóiroda angol szakfordítói több éves tapasztalattal rendelkeznek az önéletrajzok fordítása terén, bízza ránk a fordítást, Ön pedig fókuszáljon a következő állásinterjúra, mi bízunk benne, hogy együtt sikerülni fog!

What do you think?

Részletekért kérjük hívjon most a 06 30/21 99 300 számon!