Üzleti levelezés fordítása

Üzleti levelezés fordításaÜzleti levelek, üzleti levelezés fordítása angolra, vagy angolról magyarra rövid határidővel, riportok, meetingek összefoglalója, marketing terv fordítás, üzleti és pénzügyi tervek fordítása, jelentések fordítása gyorsan és precízen.

Az üzleti angol fordítással azoknak szeretnénk elsősorban segíteni, akik szükségét érzik, hogy ügyfeleikkel könnyen és hatékonyan tudjanak kommunikálni. Az üzleti angolnak megvan a saját szókincse, terminológiája, s minőségi fordítást csak olyan fordító képes készíteni, aki nagy tapasztalattal rendelkezik és ismeri ezt a területet.

Céges levelek, dokumentumok fordítása

Az üzleti levelek, dokumentumok minden cég életében nagyon fontosak, és nem szeretnénk, ha a nyelvi akadályok miatt állna meg a projekt, amit éppen elkezdtek.

Jelentés, tréning, konferencia, meeting, prezentáció fordítása magyarról angolra vagy angol magyar nyelven.

Rugalmas fordítóinknak köszönhetően akár a hétvégén is dolgozunk, vagy ha kell az éjszakai órákban, hogy reggelre meg legyen a kért fordítás.

A Bilingua fordítóiroda tisztában van vele, hogy a siker elengedhetetlen feltétele az ügyfelek elégedettsége, épp ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fordítást a leggyorsabban elkészítsük és azt a legegyszerűbb úton visszajuttassuk Önnek.

Részletekért hívjon minket most a 06 30/21 99 300 számon!